AYDIN / BOZDOĞAN - Madran İlkokulu

Mrt

Baharın müjdecisi Nevruz Bayramı , çeşitli etkinlikler ve nevruz ateşiyle kutlandı.

Nevruz Bayramı etkinlikleri çerçevesinde okulumuzda çeşitli yarışmalar ve oyunlar  düzenlendi. Nevruz ateşi üzerinden atlama , demir dövme , yumurta tokuşturma gibi çeşitli etkinlikler ile eğlenceli dakikalar yaşandı. Öğrencilerimiz Nevruzu doyasıya kutladı.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 109. yıl dönümünde, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere vatan topraklarını geçilmez kılan bütün şehitlerimizi saygı, rahmet ve minnetle anıyoruz.

#18MartÇanakkaleZaferi

Mrt

İstiklal Marşımızın kabulünün 103. Yıl  dönümünde  Vatan Şairimiz Mehmet Akif ERSOY'u ve tüm şehitlerimizi rahmetle anıyoruz. Programın hazırlanmasında emeği geçen öğrenci ve öğretmenlerinize teşekkür ederiz.

Mrt

1-7 Mart Deprem Haftası kapsamında deprem tatbikatını başarılı bir şekilde gerçekleştirdik .

“Sıfır Atık ; Atıktan Sanata”

Okulumuz 4. Sınıf öğrencilerinin,  atık kartonlardan Mask yapımı etkinliği .

Ara

Okulumuzda, 100.Yıl etkinlikleri kapsamında düzenlenen “ Cumhuriyetin 100.Yılı İstiklal Marşını Güzel  Okuma Yarışması” anasınıfı seçmeleri gerçekleştirildi. Sınıf derecesine girerek okul seçmelerine katılmaya hak kazanan  öğrencilerimize başarılar dileriz. Anasınıfı  öğrencilerimizi , kıymetli velilerimizi ve değerli öğretmenimizi tebrik ederiz .

Ara

Aydın İli “Dilimizin Zenginlikleri” projesi kapsamında okulumuz öğrencilerinin  hazırlamış olduğu “Sözlük Tasarımı” ve “ En İyi Cümle/ Afiş” çalışmaları.

Ara

12-18 Aralık Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftasını kutladık .

Ara

“Cumhuriyetimizin 100. Yılı “ Etkinlikleri kapsamında düzenlenen “Oyunlarla El Ele , 100. Yıla “ okul etkinliğimiz.

Öğrencilerimiz çeşitli oyunlar oynayarak eğlenceli vakit geçirdiler . Etkinliği düzenleyen okulöncesi öğretmenimiz Gözde Ulviye DURAN’ a teşekkür ederiz .

Ara

3 Aralık Dünya Engelliler Günü    Sevgi, dayanışma ve empati ile engelsiz bir yaşamı hep birlikte inşa edeceğiz.

Kas

Başta Ulu Önderimiz, Başöğretmenimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehit öğretmenlerimizi minnetle anıyoruz . Programda emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz .

Kas

Vefatının 85. yılanda saygı, minnet ve özlemle anıyoruz.

Programda emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. Yılını büyük bir coşkuyla kutladık . Okulumuzda düzenlediğimiz  "Cumhuriyetin 100. Yılı" Temalı resim yarışmasında dereceye giren öğrencilere hediyeleri takdim edildi , kendilerini tebrik eder başarılarının devamını dileriz .
 Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere tüm silah arkadaşlarını ve tüm şehitlerimizi saygı , sevgi ve minnetle her zaman  anmaya devam edeceğiz .  Programın hazırlanmasında emeği geçen öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz .

Ekm

“Cumhuriyetimizin 100. Yılı” etkinlikleri kapsamında,  okulumuzda düzenlediğimiz sınıflar arası futbol turnuvasının şampiyonu 4-A sınıfı oldu. Turnuva sonunda bütün  takımların oyuncuları  birbirlerini tebrik ettiler .

Öğrencilerimizi  ve öğretmen arkadaşlarımızı kutlarız .

Ekm

Deprem konusunda öğrencilerimizi bilinçlendirmek, deprem esnasında öğrencilerimizin nasıl hareket etmeleri gerektiğini kavratmak için , “13 Ekim Afet Risklerinin Azaltılması Günü” etkinlikleri kapsamında , AFAD tarafından hazırlanan , Afet Farkındalık Eğitim  videoları izlendi ardından deprem tatbikatı başarılı bir şekilde gerçekleştirildi .