AYDIN / BOZDOĞAN - Madran İlkokulu

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızı  coşkuyla kutladık. Emeği geçen öğretmen ,öğrenci ve velilerimize teşekkür ederiz.

Nis

Dumansız Hava Sahası çimilerimizi yeniledik.

Orman Varsa,

Hayat Var☘️

En önemli doğal varlıklarımızdan biri olan ormanlarımızı korumak geleceğe sahip çıkmaktır.

21-26 Mart #OrmanHaftası kutlu olsun.

Baharın kardeşliğin coşkusu

Nevruz Bayramı Kutlu Olsun ☘️

Mrt

Çanakkale Zaferinin 107. yılında kahraman şehitlerimizi saygı ve rahmetle anıyoruz. Programda emeği geçen öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz .

Mrt

01-07 Mart Deprem Haftası etkinlikleri kapsamında, ülke genelinde eş zamanlı Deprem Anı ve Tahliye tatbikatı gerçekleştirildi .

Şbt

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Mehmet MADRAN ve Şube Müdürümüz Sayın Fethi YEŞİLMEŞE Okulumuzu Ziyaret Ettiler

Şbt

İlçe Kaymakamımız sayın Mehmet Alperen BAŞKAPAN, Belediye Başkanımız sayın Ufuk ALTINTAŞ ve İlçe Milli Eğitim Müdür Vekilimiz sayın Yalçın KARAKAYA  4 Mart 2021 tarihinde temeli atılan ve 2021/2022 Eğitim Öğretim yılı II. Döneminde eğitime başlayan  okulumuzu ziyarette bulundular .

Yeni yapılan okul binamızda Bodrum + zemin+ 2 kat, 4 derslik, ana sınıfı, müzik ve resim sınıfı, çok amaçlı salon, laboratuvar , kütüphane, bulunmaktadır . Asansörlü ve depreme dayanıklı modern bir yapı olup, 1335 m2 inşaat alanına sahiptir.

Okul yapımında emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz.

Ekm

Okulumuz , 2019-2020 Eğitim Öğretim yılında Okul  Müdürümüz  Aslı EREN , Sınıf  Öğretmenimiz Deniz DURGUT ALAN  ve İngilizce Öğretmenimiz Nurdan BİLGİN ATEŞ tarafından yürütülen eTwinning projeleri  ile "Avrupa Kalite Etiketi" almayı haketmiştir .

Emeği geçen herkese teşekkür ederiz .

Ara

2018-2019 eğitim öğretim yılında e-Twinning Projeleri kapsamında  "Benim Okul Bahçem" Projesini yürüten okul müdürümüz Aslı EREN, Ulusal Kalite Etiketi ,  Avrupa Kalite Etiketi ve Avrupa Kalite Etiketi Okul Tabelası almıştır.

Belgeler ve tabela İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Mehmet MADRAN tarafından Okul  Müdürü Aslı EREN'e  teslim edilmiştir. Sayın Mehmet MADRAN üstün gayret ve başarılarından dolayı kendisini tebrik ederek başarılar dilemiştir.

Covid19 Veli Bilgilendirme Rehberine aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz

Eyl

COVID-19  salgını sebebiyle tedbir olarak; okula  acil durumlar haricinde ziyaretçi kabul edilmeyecektir. Öğrenci velilerimiz çocuklarını bahçe kapısına kadar getirip geri dönmeleri gerekmektedir. Okulla ilgili resmi işlemlerinizde okul telefonu 02564141204 üzerinden , veli whatsap grupları üzerinden ulaşıp okul sitesi üzerinden takip ediniz.

Acil durum veya resmi işi olan velilerimizin dikkat etmesi gerekenler: Girişten önce ateşinizi ölçtürünüz, Görevlilerin uyarılarına uyunuz, Maske takmayı ve sosyal mesafeyi unutmayınız. İşinizi bitirince beklemeden okuldan ayrılınız.

UZUN YOLCULUKLAR TEK BİR ADIMLA BAŞLAR

2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılında Yürüttüğümüz 3 eTwinning Projemiz Ulusal Kalite Etiketi İle Ödüllendirilmiştir. Okul müdürümüze,  Öğretmenlerimize ve görev alan öğrencilerimize teşekkür ederiz...

May

Okulumuz 1-A sınıfı öğrencileri Az Attık Doğaya Kattık eTwinning projesi kapsamında, nisan ayında evlerinde yaptıkları kompost toprakda mayıs ayında bitki yetiştirmeye başladılar.

Mrt

Büyükşehir İtfaiye Ekipleri tarafından öğretmen ve öğrencilerimize yönelik Temel Yangın Eğitimi ve Acil Durum Eğitimleri verildi .