AYDIN / BOZDOĞAN - Madran İlkokulu

Madran İlkokulu

MADRAN MAH. 725 SK. MADRAN ILK OKULU BLOK NO: 47 BOZDOĞAN / AYDIN
Vizyon
“OKULUNDAKİ ÖĞRETMENLERİN VE ÖĞRENCİLERİN RAHATLIĞINI İLKE EDİNMİŞ,ANLAYIŞLI VE ESNEK,İŞİN CİDDİYETİNİN FARKINDA OLAN İDARECİLERLE; İSTEKLE,İŞBİRLİĞİ VE ÖRNEK ARKADAŞLIK DUYGULARI İLE ÇALIŞAN ÖĞRETMENLERİN EŞLİĞİNDE, TEMİZ VE DÜZENLİ BİR ORTAMDA, ÇAĞIN VE ÇEVRENİN ŞARTLARINA UYGUN DÜZEYDE, , TEKNOLOJİYLE BÜTÜNLEŞMİŞ , BİLGİYİ PAYLAŞAN ÖĞRENCİLER YETİŞTİRİP, HAYATA OLUMLU İNSANLAR OLARAK ATANMALARINI SAĞLAMAKTIR.”
Misyon
“1739 SAYILI MİLLİ EĞİTİM TEMEL KANUNUNU ÇERÇEVESİNDE, BİREYLERİN İHTİYAÇ DUYDUĞU EĞİTİM-ÖĞRETİM HİZMETLERİNİ , KURUMUN YETKİ, GÖREV VE SORUMLULUKLARI DAHİLİNDE HAZIRLANAN PROGRAMLAR ÇERÇEVESİNDE YÜRÜTMEK; ATATÜRK İLKE VE DEVRİMLERİ IŞIĞINDA; TÜRKÇE´Yİ DOĞRU VE GÜZEL KONUŞUP YAZABİLEN, İYİ BİR YURTTAŞ OLABİLMEK İÇİN GEREKLİ TEMEL BECERİ VE DAVRANIŞLARI KAZANMIŞ, İLGİ VE YETENEKLERİ YÖNÜNDE HAYATA VE ÜST ÖĞRETİME HAZIR, KENDİNİ İFADE EDEBİLEN, ARAŞTIRAN, SORGULAYAN, ELEŞTİREL DÜŞÜNEN BİREYLER YETİŞTİRMEKTİR.
Öğrenciler okula yürüyerek gelmektedir.
Okulumuza gelen servis yoktur.
Yerleşim Yeri
Madran mahallesinde Bozdoğan Merkeze hakim tepede yaklaşık 400 metre yüksektedir.
İlçe merkezine 5 km uzaklıkta bulunmaktadır. İl´e olan uzaklığı 77 km´dir.